Mer än bara dataspel

Förutom dataspel gillar vi också film. Oavsett om det är svenska filmer eller utländska filmer så finns det alltid något som passar. Med de nya streamingtjänsterna, kan man skräddarsy behovet utifrån familjesituationen. Målet är att få så mycket bra film som möjligt utifrån vad man gillar.

För en familj med två vuxna och två barn så finns oändliga möjligheter att se i princip vad som helst, när som helst. Det som inte kan streamas direkt, går nästan alltid att hyra via någon tjänst. Så om man vet vad man vill ha, så kan man hitta det. Även Youtube har mycket intressant innehåll. Här är det dock ofta ett störningsmoment med all reklam, så vi föredrar streamingtjänster.

Vi använder Netflix, Viaplay, Cmore och Dplay förutom SVTPlay som är kostnadsfri.

Ett tips när du ska välja streamingtjänst är att kolla upp utbudet. Många som gillar svenska tv-serier på TV4 föredrar Cmore, med tanke på deras nära samarbete. De som tittar mer på Kanal 5 och gillar deras serier bör istället välja Dplay. För den som gillar film så är Viaplay och Netflix våra två favoriter. Netflix för sitt stora utbud och Viaplay för att man kan hyra filmer enkelt.

Lämna en kommentar